PODJETJE

Podjetje Taxi Rondo vam nudi veliko izbiro prevoznih storitev, shuttle, selitvenih, VIP prevozov, taksi prevozov in prevozi na pogodbo.

O podjetju

Lastnik podjetja Taxi Rondo d.o.o. se s prevozom oseb ukvarja že 18 let. Odlikuje nas sodoben in kvaliteten vozni park srednjega in višjega cenovnega razreda, izjemno hiter odzivni čas (5-10 minut), ugodne cene ter zanesljivo in prijazno osebje. Poleg prevozov oseb nudimo tudi kurirske storitve – dostavimo pošto na želeno lokacijo, vaše poslovne partnerje, ter vaše najmlajše poberemo in dostavimo kamor koli boste želeli. Poleg prevozov nudimo tudi možnost oglaševanja na različnih notranjih in zunanjih delih vozil. Opaznost in vidnost sta izjemni, ker je frekvenca vozil po mestih zelo visoka. Če potrebujete varen in hiter prevoz in če želite biti poleg tega še vidni in opazni nas pokličite na brezplačno številko 080-900-900 oziroma GSM številko 070-900-900. Poleg prevozov nudimo tudi Shuttle prevozi po Sloveniji ter tuijini.

TAKSI RONDO,
prevozi in oglaševanja, d.o.o.
Kamniška ulica 25, 1000 Ljubljana

E-pošta: info@taxi-rondo.si

 
Davčna številka: SI33517614
Matična številka: 3570649000

Storitve

Taxi

Nudimo vam različne vrste avtomobilov: limuzine, karavane, enoprostorce.
Naš vozni park sestavljajo: Mercedes E Class, Audi A6, Škoda Superb itd.

Preberite več

Shuttle

Naše storitve vključujejo tudi shuttle prevoze za vse hotele in hostle. Prestižnim gostom in gostom z dražjim okusom pa ponujamo tudi ELITE/VIP shuttle prevoze.

Preberite več

Elite/VIP

Naši elite prevozi veljajo za ene najboljših in najudobnejših v Ljubljani. Z sodobnim voznim parkom in možnostjo najema voznika smo boljših od konkurence.

Preberite več

Airport prevozi

Nudimo vam airport prevoze, ki služijo izključno prevozom od letališča, do vaše nastanitve ali obratno. Možnost je tudi ELITE/VIP prevozov, ki jih ponujamo pod shuttle zavihkom prevozi.

Preberite več

Selitve

Delujemo lahko tudi kot manjši selitveni servis, ki vam zagotavlja varen in hiter prevoz vaših materialnih stvari do njihove nove lokacije.

Pokličite za ceno

Naročila s pogodbo

Ob naročilu prevoza nam sporočite relacijo vožnje, uro in datum pobiranja, ali gre strošek na naročilnico ali je stranka samoplačnik, ali gre za najem vozila višjega razreda z voznikom. Vsak začetek meseca vam pošljemo zbirni račun s specifikacijo za prevoze opravljene v preteklem mesecu. Rok plačila je 20 dni od prejema računa oziroma po dogovoru.

Za vsa dodatna vprašanja in pojasnila smo vam z veseljem na voljo na tel. št. 070 900 900 in
080 900 900 ali preko e-mail naslova info@taxi-rondo.si.

POGODBA