Enoprostorec

Vnesite podatke za naročilo

Vaše naročilo lahko oddate tudi na brezplačni številki 080 900 900


Taxi prevozi

Smo organizirano taksi podjetje, ki dejavnost prevozov opravlja že 18 let. Naša uspešnost nam dovoljuje, da se pohvalimo z mnoštvom zadovoljnih strank. Na klic se odzovemo takoj in naročilo realiziramo v najkrajšem času (5-7min). S pestrim in sodobnim voznim parkom ter zanesljivimi in prijaznimi vozniki smo si pridobili zaupanje številnih stalnih strank, posameznikov in tudi podjetij, ki nam vsakodnevno zaupajo prevoz svojih zaposlenih, domačih in tujih partnerjev.

Nudimo vam različne vrste avtomobilov: limuzine, karavane, enoprostorce in ob večjem številu potnikov tud možnosti prevoza s kombijem Vivaro, ki omogoča prevoz 8 oseb. Vozni park: Mercedes E Class, Audi A6, Škoda Superb…

Glede načina poslovanja se prilagajamo željam strank, tako, da zagotavljamo enostavno sklenitev poslovnega sodelovanja, za kar je dovolj naročilnica ali pogodba ter Vaš klic. Plačilo je možno z naročilnico, s kartico, z gotovino ali z GSM-om (Moneto).

Naročila s pogodbo

Ob naročilu prevoza nam sporočite relacijo vožnje, uro in datum pobiranja, ali gre strošek na naročilnico ali je stranka samoplačnik, ali gre za najem vozila višjega razreda z voznikom. Vsak začetek meseca vam pošljemo zbirni račun s specifikacijo za prevoze opravljene v preteklem mesecu. Rok plačila je 20 dni od prejema računa oziroma po dogovoru.

Za vsa dodatna vprašanja in pojasnila smo vam z veseljem na voljo na tel. št. 070 900 900 in
080 900 900 ali preko e-mail naslova info@taxi-rondo.si.

Primer Pogodbe

Cenik

Štartnina

Cena ob začetku vožnje

1,00€

Tarifa 1

Stalne stranke na klic
ali vizitko

0,84€

Tarifa 2

Naključni potniki ali nad 4 osebe

1,19€

Čakalna ura

Cena ene čakalne ure

15,90€